Thuis!
WerkwijzeWe maken samen een afspraak en trekken dan zeker een paar uur met elkaar op in jouw eigen omgeving. Hier hoef je echt geen speciaal huis voor te hebben. Wel is het voor jezelf leuk als het lekker opgeruimd is. Maar mocht je een ander idee hebben, een mooi huis van een vriendin of 

van je ouders bijvoorbeeld, dan kan dat uiteraard ook.

Afhankelijk van het weer is het ook leuk om buiten wat foto's te maken. Soms kan dit in de tuin, maar als jij vlakbij het bos woont, lopen we daar even heen of misschien is er een andere mooie plek bij jou in de buurt.

Jij kiest je kleren uit, jij beslist of je naakt wilt of juist in ondergoed. Maar een 'blote bolle buik' hoort er wel een beetje bij ;)

Let wel op de gangbare adviezen: geen te strakke kleren, ook niet vooraf vanwege de striemen in je buik en zorg voor schone nagels!

Wanneer?
WerkwijzeWe willen natuurlijk niet te lang wachten met de reportage, want soms kondigt de baby zich natuurlijk wel eens wat eerder aan. Ik streef dan ook altijd naar een tijdstip tussen de 7,5 en 8 maanden. Dan is je buik rond genoeg voor een mooie bolle buik foto en ben je nog fit genoeg voor zo'n toch wel intensieve foto-dag.

Ik zou je wel willen adviseren om na je besluit dat je een reportage wilt, zo snel mogelijk contact op te nemen, zodat ik in mijn agenda een plekje vrij kan houden voor jou!

Persoonlijk!
Ik heb een heel persoonlijke benadering. Het is allemaal erg informeel en ik fotografeer je niet alleen met je 'standaard-fotoglimlach', maar ook gewoon zoals je mooi bent!

Waar?
Ik kom overal in Nederland bij jou op bezoek, maar reken daar wel reiskosten voor uiteraard. Ik woon zelf in Utrecht, dus dat is overal in principe niet al te ver vandaan... 

Resultaat!
Na de reportage heb ik, afhankelijk van de soort reportage, tijd nodig om de foto's te verwerken. De tijd die het kost om jouw foto´s helemaal af te maken, hangt natuurlijk af van jouw soort reportage. Een boek duurt uiteraard langer dan een cd met foto´s. De Reportage ´Digitaal´ reportage duurt ongeveer een week, een reportage 'gebonden' ongeveer een maand.

Werkwijze